søndag den 11. april 2010

Overnatning Bognæs skov

Der er ikke så meget at sige bare en tur i Bognæs skov, Nordsjælland, med primitiv overnatning.

God udsigt til havet og med mulighed for hurtigt at sætte en tarp op hvis vejret skulle bide, der er bål i stub hullet dejligt bekvemt :)

Knækket økse

Mit økseskæfte er knækket i en knast, så skal have lavet et nyt.

Det er øksen i baggrunden, og man kan også lige skimte knasten hvor den er knækket, lige neden for det stykke jern der løber fra hovedet og ned.

Først skal skæftet ud, det gøres ved at dække hovedet med jord og brænde resterne af skæftet, samtidig med man passer på at hovedet ikke bliver for varmt så man ødelægger hærdningen, det sidste må man arbejde ud på anden vis.


Så er det bare om at finde et passende skæfte og snitte det til, jeg fandt bare en rest af en gran lægde jeg havde ligende.

Til sidst blev den hældt over med linolie som den herefter blev stillet i. Da den havde trukket et par dage fik den lov at tørre et par dage for så at få malet enden, så den ikke tørre ud.

lørdag den 10. april 2010

T 4 2

En gå tur en dejlig vinteraften afsluttes med en kop kaffe i solnedgangen :)

Der er ikke så meget at sige til billedet end ren aften hygge :)

Stalking

Der opstår næsten altid en mulighed for stalking når man er i skoven. På billedet bliver to hjorte stalket via sne spor.

På billedet har jeg stalket over en lysning men holdt mig bag det tætte fyr krat, her kravles på maven igennem og der observeres før forfølgelsen forsættes.

Men vind retningen var ikke helt optimalt så det blev droppet til fordel for en mus jeg fandt i krattet :)

fredag den 9. april 2010

Update

Sorry der er gået lidt tid siden sidst men der er jo også gået forår i den så når jeg ikke knokler på have og hus er jeg ude som rover spejder, så tid foran computeren er det ikke blevet meget til, dertil skal lægges at jeg har prøvet at optimere min computer, hvilket resulterede i jeg ikke kunne overføre billeder.

Grundet ovenstående vil der komme en stribe indlæg der måske ligger langt fra tidspunktet de omhandler.